Client Director

NoA Consulting er et nyetablert skandinavisk konsulentselskap som hjelper virksomheter med organisk topplinjevekst med kundeorientering som hoveddriver. Vi er et neste generasjons konsulentselskap, som kombinerer det beste fra tradisjonell strategi- og forretningsutvikling med kreativ kraft, entreprenørskap og gjennomføringsevne. Rundt oss har vi byråfamilien The North Alliance (NoA), med 850 eksperter innen design, kommunikasjon og teknologi, som realiserer de gode rådene vi gir. Vi har som ambisjon om å bli nordens ledende rådgivningsmiljø innen organisk topplinjevekst, og er i dag fremst i det norske markedet på tjenester innen nye inntektsstrømmer og lønnsom posisjonering.

Vi ønsker å styrke teamet i Oslo med en Client Director som vil ha en nøkkelrolle i videreutviklingen av NoA Consulting og bidra til nært samarbeid mellom byråene i NoA, samt være en betrodd rådgiver for kundene våre. 

Rollebeskrivelse

Som Client Director i NoA Consulting vil du ha det overordnete ansvaret for nysalg, mersalg og pågående kundeengasjement. Du vil etablere og forankre en klar salgsstrategi og lede salgsprosesser i tett samarbeid med våre erfarne rådgivere, for å sikre at selskapet når sine resultat- og budsjettmål. En av dine sentrale oppgaver er å identifisere synergier på tvers av fagdisiplinene i NoA og skape muligheter slik at vi sammen hjelper kunder å vokse og styrke sin konkurransekraft. Du vil ha en viktig rolle som støttespiller for leveranseteamene og forventes å bidra med rådgiving og kompetanse inn i prosjektene våre.   

Hvem er du?

Du har en tydelig profil innen strategisk rådgivning, selskapsbygging eller forretningsutvikling. Du er en naturlig nettverksbygger og vet hvordan du skal etablere nye kundeforhold gjennom ditt eget nettverk. Du er ambisiøs på egne og andres vegne, og motiveres av å påvirke, utvikle og utfordre. 

Kvalifikasjoner 

 • Konsulenterfaring på et høyt forretningsmessig nivå, fortrinnsvis bakgrunn fra management consulting

 • Erfaring med salg av strategiske rådgivningsprosjekter

 • Kompetanse innen bransjer som finansielle tjenester, telekommunikasjon, produksjon, energi, detaljhandel, legemidler eller reise og logistikk

 • Dokumentert evne til å skape resultater

Personlige egenskaper

 • Markeds- og salgsorientert, med god evne ­til å kommunisere verdibudskap i møter med kunden

 • Initiativrik og får ting til å skje

 • Ansvarsfull

 • Relasjonsbygger og gode samarbeidsevner 

Hva tilbyr vi?

 • En spennende og utfordrende jobb, og muligheten til å være med å bygge opp et ledende miljø for kreativ forretningsutvikling 

 • Et kreativt og dynamisk arbeidsmiljø, som en del av The North Alliance

 • Konkurransedyktige betingelser og mulighet for eierskap i selskapet

Ta kontakt

Søknad og spørsmål om stillingen kan sendes til Line Westergaard: line.westergaard@thenorthalliance.com
tlf.: 942 40 915

Søknadsfrist: 15. januar