Designer med interesse for entreprenørskap

Vi ønsker oss en kollega som er naturlig nysgjerrig, og som motiveres av å utforske nye muligheter og utvikle kreative forretningskonsepter.

Vi ser etter en designer som har lyst til å jobbe i skjæringspunktet der ulike behov møtes, som del av et tverrfaglig team av forretningsutviklere. I teamet "New revenue streams" kombinerer vi strategisk, kreativ og analytisk tenking, med entreprenørskap, for å finne nye muligheter og innovative konsepter for kundene våre.  For å lykkes i oppdrag for stadig flere kunder, har vi behov for flere konsulentprofiler som behersker designfaget og har en god forretningsforståelse. 

New revenue streams er et lite, spesialisert team som fokuserer på å finne nye inntektsstrømmer. Vår tilnærming er ekstremt kunde- og forretningsorientert, og setter oss i stand til å omgjøre abstrakte muligheter og forretningsutfordringer til validerte forretningsmodeller. Som del av NoA er vi også en del av Norges største designmiljø, med spesialister innen alt fra visuell identitet, branding og merkevarebygging til tjenestedesign, UX-design og informasjonsarkitektur.

Som designer i vårt team vil du ha ansvar for å bevare brukerperspektivet inn i kundeoppdrag og våre kreative prosesser. Du vil være med på å finne nye muligheter, konkretisere og visualisere forretningskonsepter, og teste om konseptene er noe brukerne faktisk vil ha. 

Hvem er du?

Du har bakgrunn fra tjeneste- eller UX/UI-design, er sterk på konseptutvikling, og brenner for å finne nye måter å løse både eksisterende og nye problemer på. Du liker å utfordre etablerte rammer, trives i et strategisk farvann og har en god forretningsforståelse. 

Det er fint om du har erfaring med praktisk innsiktsarbeid, og har klare tanker om designprosess og hvordan inkludere brukerperspektivet i et tverrfaglig samarbeid. Storytelling er en viktig komponent i arbeidet vårt, og gode visualiserings og formidlingsevner er avgjørende for å kunne forankre strategier og selge idéer og konsepter til ulike mottakere

Dine kvalifikasjoner og egenskaper:

 • 3-5 års erfaring fra digital produktutvikling, management consulting, gründervirksomhet eller tilsvarende

 • Høyere relevant utdanning, helst på masternivå, innen tjenestedesign, interaksjonsdesign, produktdesign eller lignende

 • Erfaring med konseptutvikling, tjenestedesign eller UX-design og brukerinnsikt

 • Gode visualiserings- og formidlingsevner

 • God forretningsforståelse og et ønske om å jobbe tett på forretningssiden

 • Evne til å tenke helhetlig og strategisk

 • Selvgående, men liker å jobbe tett med andre

 • Gode engelsk- og norskkunnskaper

Hva tilbyr vi?

 • En spennende og utfordrende jobb i et av Skandinavias ledende fagmiljø for kreativ forretningsutvikling

 • En kreativt og dynamisk arbeidsplass i et av Norges største designmiljø, NoA

 • Muligheten til å være med på å skape innovative konsepter og fremtidenes inntektsstrømmer for ambisiøse selskap

 • Frokost, lunsj, ettermiddagssnacks i kantinen, som er kåret til Norges beste. Vi har egen kaffebar og barista, og perfekt brygget «dagens kaffe»

 • Helseforsikring og andre forsikringer, full lønn i foreldrepermisjon og god pensjonsordning

 • Konkurransedyktige betingelser

Send oss en kort beskrivelse av din kompetanse og hvordan du kan berike teamet vårt i NoA Consulting. Legg ved en CV og gjerne en portefølje. Gleder oss til å høre mer om deg over en digital kaffe.

Ta kontakt

Søknad og spørsmål om stillingen kan sendes til Line Westergaard: line.westergaard@thenorthalliance.com
tlf.: 942 40 915


NoA Consulting er et skandinavisk konsulentselskap som hjelper virksomheter å skape nye kilder til vekst og å ta lønnsomme posisjoner i markedet. Selskapet gir råd til toppledelse og styrer relatert til kommersiell utvikling, og er en del av den kreative familien i The North Alliance (NoA). NoA Consulting har som ambisjon å bli Skandinavias ledende rådgivningsselskap innen organisk topplinjevekst. Tjenesteområdet New revenue streams har fokus på å identifisere nye forretningsmuligheter og utvikle kreative forretningskonsepter for etablerte selskap.